Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei

Termeni si conditii

1. Despre Noi
Serviciul este oferit de Dun General Market Srl  cu sediul in Jud. Ilfov, Loc. Dudu, Strada Tineretului, Nr.24, Bloc 2, Scara 1, Parter, Ap.14  inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J23/1277/2017, avand cod unic de inregistrare RO36582589, denumita in cele ce urmeaza Dunmag


Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Jud. Ilfov, Loc. Dudu, Strada Tineretului, Nr.24, Bloc 2, Scara 1, Parter, Ap.14.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:


contact@dunmag.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri retur sau pentru orice alte probleme intampinate.

Prin telefon la urmatoarele numerele : 0747 636 656 / 031 431 51 04


Dunmag este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a comanda haine, incaltaminte si accesorii de cea mai buna calitate pentru copii si bebelusi. Ne dorim sa oferim copiilor hainte moderne si parintilor cele mai bune servicii pentru a putea imbraca copilasii de la 0 pana la 8 ani doar prin intermediul nostru.

Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site, telefon sau email.

2. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul Dunmag, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Dunmag fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Dunmag fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a Dunmag atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Dunmag intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

3. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul Dunmag poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.dunmag.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate. De asemenea puteti comanda un produs fara a fi inregistrat, iar in acest caz avem nevoie de datele personale precum nume, prenume, adresa si numar de telefon.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. 
In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Dunmag
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Dunmag poate vinde produse pentru copii sub 8 ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.dunmag.ro. 
Dunmag isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

4. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al Dunmag, va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email si un numar de telefon, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului.De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.dunmag.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Dunmag, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs

5. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Dunmag este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al Dunmag sau alegerea de a fi client fara cont
- alegerea platii ramurs sau plata cu cardul.

Plata se efectueaza ramburs, online prin card bancar, sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat si pretul livrarii.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, de certificatul de garantie si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Dunmag, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

6. Cum cumpar

6.1 Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Dunmag reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

6.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

Ramburs

Online prin card bancar (Visa/Maestro/Mastercard) Veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului.

Transfer bancar/ordin de plata

Online cu card bancar (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). 

   Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) 

Se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi.

Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin email informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

6.3. Livrarea

Livrarea produselor se face oriunde in Romania,prin intermediul Curierului Rapid

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 si 48 ore lucratoare.

Dunmag  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic sau prin email.

Dunmag  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive dependente sau independente de Societate.

Valoare maxima a daunelor ce pot fi platite de DUNMAG fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Dunmag de la acest client.

Nu facem livrari prin Posta Romana.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 150 RON.

- 15 RON pentru comenzile cu valoare cuprinsa intre 0 si 150 RON.

Livrarea se face prin Curier Rapid iar tarifele sunt valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefon de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

7. Descrierea si returnarea produselor

Dunmag depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Dunmag nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Dunmag este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Retur Simplu in 3 Pasi:

- Ne contactati in termen de 14 zile la numerele de telefon 0747 636 656 / 031 431 51 04 sau prin e-mail la contact@dunmag.ro

- Trimitem curierul sa ridice produsul. Acesta trebuie sa fie in ambalajul original, nedeteriorat, avand eticheta originala atasata.

- Verificam integritatea articolului si va trimitem banii in termen de 5 zile lucratoare.

Returnarea produselor se va face gratuit, folosind acelasi tip de transport cu care s-a efectuat expedierea. Returnarea se va face numai dupa notificarea in scris si primirea acordului de retur. Societatea va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 5 zile lucratoare de la data primirii coletului returnat. Dunmag va returna integral suma produsului sau a produselor, mai putin taxa de transport de 15Lei. In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau nu-l mai are, acesta nu mai poate fi returnat. Nu se primesc colete retur cu plata ramburs. Contravaloarea produselor va fi achitata doar prin virament bancar.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a contacta telefonic sau prin e-mail Dunmag

- de a returna produsul cumparat in ambalajul original, nedeteriorat avand eticheta originala atasata.

8. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.dunmag.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Dunmag transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Dunmag, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Dunmag
Dunmag are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Dunmag nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Dunmag are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

10. Forta Majora

Dunmag , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Dunmag nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Dunmag . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Dunmag, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Dunmag, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

11. Publicitatea

Dunmag poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Dunmag si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

12. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

Dunmag respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la numarul de telefon sau adresa de email afisate la capitolul Contact sau sa ne trimiteti urgent un e-mail la adresa contact@dunmag.ro

13. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Dunmag sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile Dunmagse supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Dun General Market Srl. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

14. Prezentarea ofertei

Dunmag isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.dunmag.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.dunmag.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.dunmag.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.