Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei

Cum cumpar?

  • Cum cumpar?
  • Cum platesc?

1. Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic la numerele de telefon 0747 636 656 / 031 431 51 04, pe WhatsApp la numarul de telefon 0747 636 656 sau prin e-mail la adresa contact@dunmag.ro

Comanda online
Produsul pe care doriți sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului ce contine categoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat butonul "Adauga in cos" produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Cosul meu" si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra. In momentul procesarii comenzii de catre DUNMAG, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonic


Telefonand la 0747 636 656 / 031 431 41 04  un agent de vanzari DUNMAG va prelua comanda.

Comanda prin e-mail

In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul Contact sau direct la adresa de e-mail contact@dunmag.ro
Completati adresa dumnevoastra de e-mail
Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numa
r de telefon) si produsul/produsele pe care doriti sa le cumparati
Nu există valoare minima pentru o comandă.

2. Cum platesc?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

Plata ramburs: platesti in numerar la livrare. 

Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea produselor se face dupa intrarea intregii sume in contul DUNMAG.

Online cu card bancar prin procesatorul de plati (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). 

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastră in pagina securizata a procesatorului de plati. 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 

 - "3D Secure" asigura în primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plați, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard. 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!